Kandidatenlijst Helmond Aktief, lijst 7 voor Gemeenteraadsverkiezingen 2018

SONY DSC

Helmond Aktief leden stemmen unaniem in met kandidatenlijst.

Tijdens de extra ledenvergadering op donderdagavond 14 december hebben de aanwezige leden van Helmond Aktief de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, unaniem vastgesteld.

De lijst bestaat uit 22 personen. Lijsttrekker is Berry Smits en voor Theo van Mullekom is een plaats als lijstduwer ingeruimd. De lijst bestaat uit diverse nieuwkomers en is er ruimte voor 9 vrouwelijke kandidaten. Hoogste vrouwelijke kandidaat is nr. 3; Melina Swinkels. Huidig raadslid Gerard van Vugt staat op nr. 2. Voor de verdere kandidaten verwijs ik u graag naar de bijlage .

De kandidatenlijst is vooraf met alle kandidaten besproken waarna de ledenvergadering dus unaniem met de lijstvolgorde en kandidaten instemde.

Naast de kandidatenlijst is ook het Partijprogramma 2018-2022 gepresenteerd. Een veelzijdig programma waarin alle speer- en aandachtspunten zijn opgetekend waaraan de partij de komende jaren wil werken. Leden stemden ook unaniem in met het partijprogramma.

De verkiezingscommissie was heel content met de besluitvorming tijdens de ledenvergadering en de partij gaat zich nu verder opmaken voor de te voeren campagne.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen of opmerkingen hebben dan is het vriendelijke verzoek om contact op te nemen met de vz Helmond Aktief en tevens vz van de verkiezingscommissie de hr. Sjef van Tilburg tel. 06 3417 4789.

Kandidatenlijst Helmond Aktief, lijst 7 voor Gemeenteraadsverkiezingen 2018

1) Berry Smits.
2) Gerard van Vugt.
3) Melina Swinkels.
4) Dennis de Rooij.
5) Leon de Fost.
6) Hans Smits.
7) Margit Pijnappels.
8) Sjef van Tilburg.
9) Diny van Hagen.
10) Hans Goossens.
11) Meggy Kanzler-Smits.
12) Huub van Boven.
13) Kadogo Nyawade.
14) Jan Peeters.
15) Regina Blok.
16) Marco Marcus.
17) Wilma Michielsen.
18) Debby Visser.
19) Maurice van Ros.
20) Gerard Feijen.
21) Joyce Kuipers.
22) Theo van Mullekom.